شما اینجا هستید
-
الفبای مذاکره
بسیاری از افراد مذاکره را نوعی میدان رقابت می دانند که در آن یک طرف برنده و طرف مقابل بازنده است. اما این کتاب، راه دیگری دارد. با برداشتن گام های ساده عنوان شده در این کتاب و یادگیری اصول اولیه چانه زنی مبتنی بر منافع (برد- برد) می توانید بدون امتیازدهی بیش از حد یا به خطر انداختن رابطه تان با طرف مقابل، به راه حل مناسبی دست یابید. این کتاب توضیح می دهد که در مذاکره «برد- برد»: ۱- شخصیت طرف مذاکره اهمیت ندارد، بلکه موضوع مذاکره مهم است. ۲- محور توجه نباید درخواست های مطرح شده طرفین باشد بلکه دغدغه های مشترک باشد. ۳- بر ایجاد معیارهایی عادلانه برای هر دو طرف تاکید می شود و چنین تاکیدی، مذاکره را اصولی می کند.ریال,۸۰۰,۰۰۰ریال,۸۰۰,۰۰۰addtocart
-
مشخصات کتابشابک :۹۷۸۶۰۰۷۱۰۶۲۶۶تعداد صفحات : ۰شماره چاپ : ۵قطع : پالتوييمرور کتاب
این کتاب به خواننده کمک می کند که: هر چه بیشتر با فرصت ها و رویکردهای مذاکره آشنا شود، گام های لازم را برای انجام مذاکره کارآمد بیاموزد، راهبردها و راهکارهای لازم را برای موفقیت در مذاکره یاد بگیرد، با بررسی نمونه های ذکر شده، شیوه عملی به کارگیری مهارت های لازم برای مذاکره را مشاهده کند، با منابعی برای کسب اطلاعات بیشتر آشنا شود. بسیاری از افراد مذاکره را نوعی میدان رقابت می دانند که در آن یک طرف برنده و طرف مقابل بازنده است. تاکنون کتاب ها، مقالات و دوره های شنیداری و دیداری زیادی با عناوینی همچون «مذاکره برای برد»، «مذاکره به شکلی قدرتمند» یا «من می برم و تو بازنده می شوی» به بازار آمده است. اما حقیقت آن است که همه ما هر روز بارها و بارها مذاکره می کنیم و البته این کار را با نگرشی غیر از شکست و به حاشیه رانی طرف مقابل به انجام می رسانیم. این سبک از حل مسئله را برد- برد یا همکارانه می نامند. تجربه ثابت کرده است که کارآمدی این شیوه از مذاکره در دستیابی به نتایج ارزنده بسیار بالا است و در عین حال هزینه های روحی و مالی آنچنانی نیز برای طرفین به همراه ندارد. مذاکرات از نوع برد- برد همچنین به تداوم رابطه میان طرفین نیز کمک می کند. پس از سال ها مذاکره برای خودم و موکلانم، به این نتیجه رسیده ام که بهتر است هر چه بیشتر از رویکردهای به اصطلاح سنتی و خصمانه فاصله گرفت و از رویکردهای غیر سنتی و مبتنی بر همکاری دو طرف استفاده کرد. این کتاب در واقع ویرایش جدیدی از کتابی با عنوان «مذاکره موفق» است که توسط مرحوم رابرت بی. مدوکس نوشته شده بود. عنوان کتاب «الفبای مذاکره: راهبردهای برد- برد به زبان ساده و کاربردی» به خوبی منعکس کننده مطالب درون آن است، زیرا در این کتاب اصول اولیه برای یادگیری مهارت های مذاکره موفق مورد بحث قرار گرفته است. هر چند این کتاب همه انواع مذاکره را بررسی می کند، اما تاکید اصلی آن بر اصول و راهبردهای برد- برد است. در این کتاب، ابزارها، توصیه ها و مفاهیم جدید در مورد رویکردهای همکارانه و نیز مذاکره مورد بحث قرار گرفته است. این کتاب شباهت های زیادی با کتاب قبلی من، یعنی «حل اختلافات: هفت گام ساده برای حل و فصل تعارض» دارد که حاصل تجربیات سال ها مذاکره به عنوان وکیل، فعال اقتصادی، مشاور و میانجی گر حرفه ای است. با برداشتن گام های ساده عنوان شده در این کتاب و یادگیری اصول اولیه چانه زنی مبتنی بر منافع (برد- برد) می توانید بدون امتیازدهی بیش از حد یا به خطر انداختن رابطه تان با طرف مقابل، به راه حل مناسبی دست یابید. همچنین با راهکارهایی برای مواقعی که اوضاع بر خلاف خواسته تان در جریان است آشنا می شوید.
نگاه ناشراین کتاب به خواننده کمک می کند که: هر چه بیشتر با فرصت ها و رویکردهای مذاکره آشنا شود، گام های لازم را برای انجام مذاکره کارآمد بیاموزد، راهبردها و راهکارهای لازم را برای موفقیت در مذاکره یاد بگیرد، با بررسی نمونه های ذکر شده، شیوه عملی به کارگیری مهارت های لازم برای مذاکره را مشاهده کند، با منابعی برای کسب اطلاعات بیشتر آشنا شود.
افزودن دیدگاه جدید