شما اینجا هستید
-
سوبژکتیویته در ادبیات و فلسفه
مبانی و نظریههااین کتاب برای کسانی که همواره از خود پرسیده اند «من کیستم؟» مناسب و ضروری است. این کتاب به بررسی تاریخ نظریات فردیت، از عصر باستان تا زمان حال پرداخته است و نشان می دهد که آن نظریات چگونه می توانند در حوزه نقد ادبی و فرهنگی به کار روند. دونالد ای. هال، مدیر بخش زبان انگلیسی دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، در این کتاب همه متدولوژی های اصلی و دیدگاه های نظری قرن های بیستم و بیست و یکم، شامل نقدهای روانکاوانه، ماتریالیستی، فمنیستی و نظریه فراهنجار را بررسی کرده است. نظریات مورد بحث را در خوانش هایی از متون ادبی و فرهنگی، از رمان و شعر گرفته تا فیلم و هنرهای بصری، به کار گرفته و دیدگاه منحصر به فردی را در خصوص دلمشغولی زمانه ما که همه نسبت به تکامل خود داریم ارائه می دهد. این کتاب با بررسی برخی از هیجان انگیزترین مباحث پیش روی منتقدان و خوانندگان امروزی، مقدمه ای اساسی برای اصطلاحی پرکاربرد و انتقادی بوده و همچنین چالشی است برای شیوه ای که ما از آن طریق خودمان را تعریف می کنیم.ریال,۳۰۰,۰۰۰ریال,۳۰۰,۰۰۰addtocart
-
مشخصات کتابشابک :۹۷۸۶۰۰۸۰۰۴۵۵۴تعداد صفحات : ۰شماره چاپ : ۱قطع : رقعيمرور کتاب
امروزه مسئله «عاملیت» در کانون مباحث سوبژکتیویته قرار دارد و این صرفا مسئله ای علمی، انتزاعی و غیرعملی نیست. این مسئله، بزرگ یا کوچک، مسئله مرگ و زندگی است. واقعیتی است که امیدواریم تمامی خوانندگان این کتاب به خاطر داشته باشند. «عاملیت»، امکانپذیری و عملی بودن آن ما را با این پرسش سیاسی مواجه می کند که چگونه می توانیم خود و دیگران را برای تغییر اجتماعی و عدالت اقتصادی به کار و عمل واداریم؛ و این بهطور قطع برای مردمان بسیاری که در فقر زندگی می کنند، کسانی که در کشورهایی زندگی می کنند که بهسادگی بر آنان برچسب «شرارت» می زنند و کسانی که با بیماری های خطرناکی نظیر سرطان سینه و ایدز زندگی می کنند، به معنای مرگ و زندگی است. آیا ما به بی عدالتی و حرکت های ماکیاولی مآبانه سیاستمداران و رهبران تجاری با بدبینی پاسخ می دهیم یا اینکه برآنیم انسان ها اگر برخی تصمیم های اساسی در خصوص ترجیحات و ارزش های خودشان را بازبینی کنند، می توانند، فردی یا گروهی، به سمت بهتر شدن تغییر کنند؟
نگاه ناشر«من کیستم؟» سوالی است که بدون شک همه ما، گاهی و شاید در مواقع بسیار و گوناگون، در زندگی خودمان به آن اندیشیده ایم. ما در عصری زندگی می کنیم که در آن نهادها و رسانه ها به کرات ما را مورد خطاب قرار می دهند و از ما می خواهند هویت خود را چنان که آنها می پسندند شکل دهیم: خانواده، مدرسه، رسانه و حتی آگهی های بازرگانی ما را به خریدن فلان ماشین، کمکردن وزن یا انتخاب رنگ مویی جدید، تشویق می کنند. در واقع، همه اینها کاری نمی کنند جز ترغیب ما به انتخاب و بیان هویت خویش و در بسیاری موارد این امر را مشتبه می کنند که اگر اراده داشته باشیم، آزادی و توانایی آفرینش و بازآفرینش «خویشتن» های خود را داریم؛ اما واقعیت این است که برای چنین انتخابی دامنه محدودی از گزینهها و راهها در اختیار ما قرار دارد و ما تنها اجازه داریم از طریق آنها خود را برای اجتماع و زیرمجموعه های جنسیتی، مذهبی، اخلاقی و جنسی آن آماده سازیم. کتاب «سوبژکتیویته در ادبیات و فلسفه: مبانی و نظریهها» تلاشی است هوشمندانه برای گلاویز شدن با چنین تناقضی و تبیینی است ماهرانه از مفهوم هویت و برساختن آن در زمانه حاضر.
افزودن دیدگاه جدید